2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Levetette magát valaki a Mammut negyedik emeletéről

Levetette magát valaki a Mammut negyedik emeletéről

Tragikus hír futott be a Blikk szerkesztőségékbe: értesüléseik szerint délelőtt 10 óra után lezuhant egy férfi a Mammut bevásárlóközpont negyedik emeletéről.

Fél 11 körül egy idős asszony arra lett figyelmes a budai bevásárlócenter harmadik emeletén, hogy a felette lévő emeletről egy férfi zuhanni kezd – ezzel a hírrel kereste fel a Blikket egyik olvasó. Elmondása szerint ő maga a mellékhelyiséget felkeresve tért be az üzletházba a kérdéses időben, akkor indult a rendőrségi helyszínelés is: a földszinten éppen állították fel a helyszínelő sátrat és takarták le az egyértelműen férfinak látszó holttestet.

Tíz perccel később a rendőrség lezárta a bejáratot.

– Megrázó volt ennyit is észlelni az esetből. Nagyon megijedtem. Az idős néni azt mondta a rendőröknek, azt látta, hogy a férfi ugrik, majd egy óriási csattanást hallott – mondta a lapnak az olvasó.

A Blikk megkeresésére a rendőrség megerősítette az eset tényét, valamint azt, hogy nem bűncselekmény történt.

“Az esettel kapcsolatosan idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel” – írták lapunknak a BRFK-tól.

Van segítség!

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!