2024.02.22
Gerzson
Kezdőlap Belföld Kis Grófo fájdalmas döntése: nem költözik be álmai otthonába

Kis Grófo fájdalmas döntése: nem költözik be álmai otthonába

Hiába épült fel álmai háza, ahova családjával heteken belül akár be is költözhetett volna Kis Grófo, a bőröndök üresen maradnak, a kulcsrakész, gyönyörű ingatlant pedig eladják.

Mint korábban megírtuk, hosszas vívódás és mérlegelés után a zenész arra az elhatározásra jutott, hogy maga mögött hagyja szeretett szülővárosát, Szolnokot, ahol szeretteivel együtt élt közel 3 évtizeden át, és gyermekei jövője és iskoláztatása érdekében a főváros közelében alakítja ki új otthonát.

Ám a családi tragédia, édesapja, Nagy Grófo (†48) halála minden korábbi tervet átírt. Kis Grófo tavaly kezdte el az építkezést Biatorbágyon, és a legnagyobb izgalommal várták, hogy feleségével és a gyerekekkel egy új élet vegye kezdetét – ám a családi tragédia után úgy döntöttek, Szolnokon maradnak.

– Azóta sok víz lefolyt a Tiszán, édesapám elvesztése mindenkit lesújtott, úgy döntöttem, nem hagyom egyedül édesanyámat, a testvéremmel együtt vigyázunk rá – árulta el a Blikknek az énekes.

Grófo szerint az a legfontosabb, hogy támogassák egymást a nehéz időszakban.

– Az esték a legnehezebbek, amikor az ember nyugovóra térne, de a gondolatok csak jönnek és a lélek háborog. Édesanyám egyik este nálunk, másik este a testvéreméknél alszik, hogy átsegítsük őt a magányos estéken, lefoglaljuk. Nehéz, mert közben a saját gyászunkkal is meg kell birkózni, de összetartunk – mesélte Grófo.

Az énekes elárulta, a korábban megálmodott új családi otthon építése a finisbe ért, a járvány okozta nehézségek, leállások ellenére szinte teljesen elkészült, de ők már biztosan nem költöznek be oda.

– Már a nyílászárók berakásánál tartanak, néhány héten belül lehetne is költözni, de nem megyünk. A házat eladom és az árából szeretnék Szolnokon, a családom közelében egy olyan házikót kialakítani, amit megálmodtunk. A gyerekek még kicsik, Lacika másodikos, Istvánka – becenevén Armandóka – elsős lesz, itt járják ki az általánost, hiszen itt is vannak jó iskolák, a város is folyamatosan fejlődik. Esetleg néhány év múlva újra fontolóra vehetjük a költözést – gondolkodott el Grófo, aki azt is elárulta, a mai napig hiányzik neki az édesapja.

Indirekt/Blikk