2023.03.29
Auguszta
Kezdőlap Belföld Vége: Fekete Dávid válik feleségétől

Vége: Fekete Dávid válik feleségétől

A Facebook-oldalán jelentette be a szomorú hírt Fekete Dávid: feleségével külön utakon folytatják.

Nehéz döntést hozott meg az egykori megasztáros énekes: szerelmével végleg zátonyra futott a kapcsolatuk, Regina ugyanis – mint ahogyan Fekete Dávid fogalmazott – „más férfi oldalán keresgéli a boldogságot”.

„Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Kedves Valaki (én tudom, ki), most nem nevezlek meg, tőlem nem kell félj, de remélem, tudod, hogy egy 3 gyermekes családot tettél tönkre. Érzelmileg ezt már nem tudom akceptálni. Részletekbe pedig nem nagyon szeretnék belemenni. Nem is értem, hogy lehettem annyira bizakodó és pozitív, hogy azt gondoltam, nem csak a jóban, hanem a rossz időkben is kitartasz majd mellettem. Köszönöm Neked, Nektek, hogy nem elég a temérdek problémám, még rám kerűlt ez a súly is. Tudom, tudom… ilyen az élet… egyszer fent, egyszer lent” – írta a posztban.

A házaspár két ikerfiút és egy kislányt nevel, egy éve azonban minden szülő rémálmát élték át: mint arról korábban beszámoltunk, egyik gyermeküket, Ádint tavaly súlyos betegsége miatt intenzív osztályon kezelték. Bár a kisfiú azóta jól van, az énekes pokoli időszakot tudhat maga mögött, a járványhelyzet miatt pedig fokozottan ügyeltek az elővigyázatosságra is.

Indirekt/Blikk