2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Jön az újabb Pfizer akció? Jövő héten lesz elérhető vakcina mindenkinek

Jön az újabb Pfizer akció? Jövő héten lesz elérhető vakcina mindenkinek

Ezen a héten még kevés Pfizer és Moderna lesz elérhető, mert szinte mindet félreteszik a második oltásokra és a 16-18 évesek számára.

A medical syringe and a vial in front of the Pfizer US pharmaceutical corporation logo are seen in this creative photo taken on 18 November 2020. Pfizer and Biontech announced its conclude phase 3 study of COVID-19 vaccine candidate with 95% primary efficacy analysis, as the media reported on 18 November 2020. (Photo by STR/NurPhoto via Getty Images)

“Jövő héttől átlagosan 120-180 ezer Pfizer és Moderna áll majd rendelkezésre első oltásra hetente” – közölte Gulyás Gergely, a csütörtöki Kormányinfón. Legutóbb, mikor a miniszterelnök a szokásos pénteki rádiós interjújában bejelentette, hogy aznap még lehet Pfizer-oltást kapni, hatalmas sorok alakultak ki a kórházi pontoknál. Gulyás nemrég arról beszélt, hogy most már látják, hogy erre van igény, szerdán pedig közölte, hogy jövő héttel első oltásra is rendelkezésre fog állni a Pfizer-vakcina – írta a szeretlekmagyarorszag.hu.