2021.07.28
Szabolcs
Kezdőlap Belföld Jó hírek Szalai Ádámról: újra a válogatottal van Telkiben, játszhat a németek...

Jó hírek Szalai Ádámról: újra a válogatottal van Telkiben, játszhat a németek ellen

Mint ismeretes, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Szalai Ádámot már az első félidőben le kellett cserélni a franciák elleni mérkőzésen (1–1). A meccs utáni sajtótájékoztatón kiderült, a csatárt kórházba szállították. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Twitter-oldalán szolgált új hírekkel Szalai Ádám állapotáról.

„A tegnap esti alapos vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak, így a támadó a németek elleni mérkőzésen remélhetőleg már a szakmai stáb rendelkezésére állhat” – írta közleményében az MLSZ.

Mint megírtuk, Marco Rossi szövetségi kapitány a franciák elleni mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, Szalai Ádámot kórházba kellett szállítani. A körülményekhez képest jól volt, magánál volt, válaszolni tudott a kérdésekre – az elmondottak alapján szédüléssel, agyrázkódásos tünetekkel került kórházba.

Csapatkapitányunk egy ütközés után maradt lent a földön a 25. percben, ami után a nyakát, illetve az arcát, a homlokát jegelték, és le is kellett cserélni, Nikolics Nemanja váltotta őt.

Indirekt/nemzetisport.hu