2021.10.17
Hedvig
Kezdőlap Belföld Hoppá: titokban férjhez ment Megyeri Csilla?

Hoppá: titokban férjhez ment Megyeri Csilla?

Sejtelmes bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán Megyeri Csilla, akinek a követői arra gyanakszanak, hogy a műsorvezető férjhez ment, mivel meseszép menyasszonyi ruhába bújva pózolt a kamerának.

Valósággal tündököl azokon a felvételeken Megyeri Csilla, amelyeket az Instagram-oldalán osztott meg szerda este. A friss bejegyzés tanúsága szerint a műsorvezető számára igazán különleges nap volt a mai, ám a posztban csak szűkszavúan és sejtelmesen fogalmazott a történtekről. Az Ázsia Expressz című műsor korábbi szereplője a hófehér menyasszonyi ruhákban mindenesetre úgy festett, akár egy hercegnő, sugárzó boldogsága láttán pedig több követője arra gyanakodott, hogy párjával, Zsolttal egybekeltek.

„Most csak így röviden: köszönöm mindenkinek ezt a csodás napot” – írta Megyeri Csilla, aki egyelőre egyik követője kommentjére sem reagált. Könnyen lehet, hogy csupán egy különleges fotózáson vett részt, de többek szerint a műsorvezető ma tartotta az esküvőjét. Ráadásul sorra zsebelte be a dicséreteket.

Indirekt/Blikk