2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Gőzerővel készítik az új Star Wars-sorozatot, már képek is vannak

Gőzerővel készítik az új Star Wars-sorozatot, már képek is vannak

A Star Wars űreposz következő sorozata a Zsivány Egyes előzményéről fog szólni. Az Andor című előzménysorozatot egyelőre 12 részesre tervezik.

A Zsivány Egyes mozifilm egy héttel az Egy új remény (az 1977-es első Star Wars film) cselekménye előtt játszódott és azt mutatta be, hogy egy csapatnyi lázadó miképp lopta el az első Halálcsillag terveit a Galaktikus Birodalomtól és juttatta el azokat az ellenállás vezetőihez. A Zsivány Egyest nem tradicionális Star Wars-filmnek szánta a Disney, mégis a legjobban sikerült és legtradicionálisabb az új részek közül. Ezt érezhették a cégnél is, mert most Andor címmel előzménysorozattal bővítik ki a Zsivány Egyes sztoriját, melynek főszereplője a filmben látott lázadó-kém, Cassian Andor lesz. A főszerepet természetesen a Narcos: Mexikóban is látott Diego Luna kapta, a cselekmény pedig arról fog szólni, hogyan csatlakozott a férfi az ellenálláshoz, és lett annak az egyik meghatározó figurája.

A forgatás Cleveleysben, egy brit tengerparti városban zajlik, nem messze Blackpooltól. Bár a Star Wars-filmek és -sorozatok munkálatain különösen nagy az elővigyázatosság, bizonyos szereplőket leplek alatt engednek csak közlekedni, most végre néhány lesifotó napvilágot látott az Andor felvételeiről. Ezeken teljes és egyébként új menetfelszerelésben bukkan fel Cassian Andor, aki a Zsivány Egyesben bemutatkozó, különleges rohamosztagosok társaságában látható. A 12 részesre tervezett Andor 2022-ben érkezhet meg a Disney+-ra, a streaming-szolgáltatás akkor várhatóan már hazánkban is elérhető lesz – írta a Blikk.