2021.09.21
Máté, Mirella
Kezdőlap Belföld Hoppá: Rácz Jenő titokban elvette kedvesét

Hoppá: Rácz Jenő titokban elvette kedvesét

Örök hűséget fogadott egymásnak Rácz Jenő és Gyuricza Dóra – tudta meg a Blikk. A Konyhafőnök séfje és kedvese a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent a múlt hét égén egy csodás kúrián, ahol szeretteikkel együtt ünnepelték a nagy napot.

A lagzi fergetegesre sikerült, amiért a pár mindent meg is tett, hiszen hosszú hónapokig készültek, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen.

– Gyönyörű, igazán megható volt a ceremónia. Úgy tervezték, hogy Jenő csak az oltárhoz menet láthatja meg Dórit a menyasszonyi ruhában, és hát mondani sem kell, mindenkinek elállt a lélegzete, amikor meglátták őt. Mesébe illő volt az egész – kezdte a Blikknek a pár egyik ismerőse.

Dóri és Jenő a nagy nap előtt hónapokig készültek arra, hogy ne csak a ceremónia, hanem ők maguk is tökéletesek legyenek. Sokszor a hét minden napján edzettek, diétáztak, hogy a legjobb formában álljanak majd oltár elé, a kemény munkának pedig meg is lett az eredménye, Dóri több,mint hat kilót fogyott, Jenő pedig tíz kilót adott le az esküvőig. Segítségük is volt, a séfet Schobert Norbi, míg kedvesét Rubint Réka edzette (úgy tudjuk, ők is ott voltak az esküvőn).

– A sok sport mellett többször volt tánctanárnál is, hogy minden lépés tökéletes legyen a parketten. Nagyon élvezték az esküvőt, amely bár viszonylag szűk körű volt, hírességekből nem volt hiány. Ott volt még Jenő kollégája és barátja, Sárközi Ákos séf is, de nem az volt a lényeg számukra, hogy celeb bulit tartsanak – folytatta a pár barátja. – Ráadásul igazán különleges nap volt ez Dóri családjának is, ugyanis a testvérét nemrég jegyezték el, így a szülők boldogsága határtalan, hiszen az egyik lányukat most adták férjhez, hamarosan pedig a másik leányzó is férjhez megy. A sztárpár korábban mesélt arról, hogy hagyományos esküvőt szeretnének, amelynek része, hogy a felszolgált ételek is azok lesznek, amelyeket megszokhattunk a magyar lagzikban. Bár nem Jenő állt a tűzhely mellett, az előkészületekben részt vett, s mindent ő maga felügyelt.

Indirekt/Blikk