2023.03.30
Zalán
Kezdőlap Belföld Fekete Dávid ellentámadásba lendült: sorra vádolja azokat, akiket átvert

Fekete Dávid ellentámadásba lendült: sorra vádolja azokat, akiket átvert

Fekete Dávid nem hagyja magát, ellentámadást indított azok ellen, akiket súlyos tízmilliókkal károsított meg. Az egykori megasztáros csalás és sikkasztás gyanújával jelenleg is börtönben van, eközben a rendőrség sorra hallgatja ki azokat, akiket megvádolt.

A Blikk tudomására jutott, hogy akár 8 év börtön is fenyegetheti azt a károsultat, akiről Fekete azt állította, bezárta őt.

– Önbíráskodás és személyi szabadság korlátozás vádjával indult eljárás ellenem, a rendőrség meghallgatott, jövő héten pedig szembesítés lesz. Várom, hogy a szemébe nézhessek és elmondhassam, hogy mi történt. Azt állítja, hogy bezártam az irodájába, de ez hazugság, a rendőrségnél vannak a biztonsági kamerás felvételek is, amik mind engem igazolnak – nyilatkozta lapunknak az egyik károsult, akinek több int 50 millió forinttal tartozik az énekes.

Kiderült az is, hogy Fekete több feljelentést is tett, ám a károsultak úgy vélik, ezzel csak húzni akarja az időt.

– Megmondtuk neki, hogy ha a megbeszélt határidőre nem fizeti vissza a pénzünket, feljelentést teszünk. Az ígéretünket beváltottuk 2019 májusában, mire ő válaszul, bosszúból még az év júniusában visszaperelt. Erről most év elején értesültem, fel vagyok háborodva, én vagyok a sértett, mégis 8 év börtön fenyeget a hazugságai miatt – tette hozzá a felháborodott károsult.

Indirekt/Blikk