2021.09.16
Edit
Kezdőlap Belföld Ez az exatlonos versenyző rabolta el Palik László szívét

Ez az exatlonos versenyző rabolta el Palik László szívét

Hosszú hónapok óta tart a viszony, amely megédesíti Palik László életét, és amelyről a közelmúltban a Blikk írt. Az Exatlon Hungary műsorvezetője a TV2 sportreality-jének második évadában feltűnt személyi edzővel, Cservenák Alexandrával jött össze.

Az ifjú hölgy, aki gyerekek táboroztatásával is foglalkozik vonzó, dekoratív jelenség, ráadásul szereti is a kihívó fotókat, talán nem véletlen, hogy megakadt rajta Palik László szeme, bár információink szerint csak a műsor után szövődtek lángoltak fel köztük az érzelmek. Alexandra a legutóbbi évadban már a stáb tagjaként utazhatott a paradicsomi forgatási helyszínre, a Dominikai Köztársaságba.

– Bár időnként úgy tűnt, mintha másként tekintenének egymásra, akkor még a nagy nyilvánosság és a kollégák is úgy tudták, Palik László boldog házasságban él. Persze, azóta kiderült, hogy ez nem igaz, és ugyan a Marsi Anikóval való szakítása csak alig néhány hete derült ki, a házasságuk már jó ideje romokban volt, így nem meglepő, hogy a műsorvezető kereste a boldogságot – tudta meg a Blikk egy korábbi stábtagtól, aki szerint a személyi edzőként dolgozó fiatal lány ugyan harminc évvel fiatalabb Lászlónál, olyan a személyisége, amely nagyon megfogta a műsorvezetőt.

Alexandra saját bevallása szerint anno azért jelentkezett az Exatlonba, hogy ledöntse a fitneszedzőkkel kapcsolatos sztereotípiákat, és bebizonyítsa, nincs előtte lehetetlen. Kitartását a játék során több alkalommal is megcsodálhatták a nézők, a Kihívók csapatának tagjaként profikat megszégyenítő akarattal küzdötte le az akadályokat. Emellett hatalmas szíve van, hiszen a fiatal lány – talán az öccse miatt is – több olyan projektben is dolgozik, amely fogyatékos gyerekekkel foglalkozik. Cservenák emelt fővel viselte, hogy a versenyből való kiesése után a járványügyi korlátozások miatt nem utazhatott haza a szeretett, de nagybeteg nagymamájához.

– Másfél éve diagnosztizáltak nála rákot, azóta folyamatosan küzdünk. Kicsi korom óta szoros a kapcsolatunk, éppen ezért nehéz szívvel hagytam ott, hiszen ő az én kis kabalám – árulta el a fitneszedző, aki elbúcsúzni még el tudott a szeretett asszonytól mielőtt meghalt.

– Nem egyszerű mostanában megoldani számukra, hogy találkozzanak, Alexandra ugyanis az elmúlt napokban Gyula mellett táboroztatott gyerekeket, egyébként meg Szegeden él, oda köti az edzői munkája és a számára nagyon fontos fogyatékkal élő testvére is ott van, így nem tudnak annyit találkozni. Laci pedig most, hogy szünidő van, próbál minden egyes percet a fiúkkal tölteni, ráadásul lassan elkezdődnek az újabb Exatlon-szezon előkészületei, így lesz dolga azzal is – árulta el lapunknak egy közeli ismerős.

Indirekt/Blikk