2021.10.16
Gál
Kezdőlap Bűnügy Borzalom: gyerekkorában megerőszakolták a hollywoodi sztárt

Borzalom: gyerekkorában megerőszakolták a hollywoodi sztárt

Döbbenetes titkokat árult el fiatalkoráról Mena Suvari, az Amerikai szépség sztárja. A 42 éves hollywoodi sztár most megjelent önéletrajzi könyvében őszintén mesélt a kegyetlen múltról, arról, hogy 12 évesen többszörösen szexuális erőszak áldozata lett.

– 12 és 20 éves korom között rendszeresen szexuális bántalmazás áldozata voltam – írta a színésznő.

– Amikor először megtörtént, azon a napon meghalt egy darab belőlem – tette hozzá Suvari, aki azt is elárulta, hogy először bátyjának egy jó barátja volt a bántalmazó. A színésznő 15 évesen Hollywoodba költözött, mivel azt hitte, elmenekült a kegyetlenség elől, de alig két év múlva egy nála kilenc évvel fiatalabb férfi ismét kihasználta.

– Tylerrel három évig voltam együtt, ám ezalatt szexuálisan és érzelmileg is bántalmazott. Én meg azt hittem, ilyen egy kapcsolat: a kiabálás, a szidalmazás, a bántások – emlékezett Suvari, aki a kapcsolat alatt kábítószerfüggő lett. Nagy nehezen ugyan sikerült szakítania Tylerrel, de a droggal még hosszú éveken át harcolt.

– Sok olyan pillanat volt az életemben, amikor azt gondoltam, nem fog sikerülni. Abban bízom, hogy ezzel a könyvvel talán sikerül egy hasonló helyzetben lévő fiatalnak segíteni – árulta el egy interjúban Suvari, miért adta a fejét a könyvírásra.

Indirekt/Blikk