2023.12.08
Mária
Kezdőlap Belföld Döbbenet: 10 éves fiú lőtte fejbe magát apja fegyverével Budapesten

Döbbenet: 10 éves fiú lőtte fejbe magát apja fegyverével Budapesten

A 10 év körüli fiú éppen egyedül játszott az udvaron, amikor elsült a fegyver. A gyermek az információk szerint az eset óta kórházban van.

Szombaton a XVII. kerületben, a Rózsahegy utcában egy 10 év körüli gyermek az édesapja légpuskájával fejbe lőtte magát, miközben az udvaron játszott. Az eset után nem sokkal kórházba szállították a fiút, akit azóta bent is tartanak a vizsgálatok miatt – írja a Metropol.

Információk szerint a gyermek szülei külön élnek, a tragédia pedig az egyik kapcsolattartás alkalmával, az édesapánál történt.

A lap felkereste az apát, akit láthatóan nagyon megviselt az eset. Félti a fiát és sajnálja a történteket. A férfi annyit árult el, hogy baleset történt.

Nagyon megviselt ez a pár nap, így nem szeretnék beszélni róla – jelentette ki az apa.

A lap megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy “a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 4-én egy XVII. kerületi lakásban egy gyermek légpuskával véletlenül fejbe lőtte magát és súlyos sérülést szenvedett. A XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves férfi.