2023.02.08
Aranka
Kezdőlap Belföld Deák Bill Gyula döntött: újra közönség elé áll

Deák Bill Gyula döntött: újra közönség elé áll

Feloldotta az önkéntes karantént és végre ismét szeretett közönsége elé állhat Deák Bill Gyula! A blues királyának nehéz időszak van a háta mögött, hiszen a járvány idejére gyakorlatilag bezárkóztak feleségével otthonukba.

A „legfeketébb hangú” magyar énekest azonban nemcsak a közönség hiánya viselte meg: tavaly elvesztette szeretett húgát, felesége pedig átesett egy infarktuson. Most azonban remek formában van, köszönhetően annak, hogy életmódot váltott és rendszeresen tornázik.

– Addig állok a színpadon, amíg van rám igény és bírom erővel – kezdte a Blikknek lelkesen Deák Bill Gyula.

A legendás énekes máris túl van két fellépésen és a közeljövőben is több koncertje lesz.

A néhány évvel ezelőtti infarktusa miatti életmódváltásnak köszönhetően a formáját is tartani tudta, ezért külön felkészülésre nem is volt szüksége ahhoz, hogy amint csak lehet, újra színpadra álljon.

– A rajongók tartották bennem a lelket, az, hogy újra színpadra állhatok és érezhetem a szeretetüket. Az infarktusom után leszoktam a dohányzásról, életmódot váltottam. Kevesebbet eszem és egészségesebb ételeket, mint korábban. Így nem is kellett formába hozzam magam, hiszen abban maradtam. 102 kiló vagyok most is, nekem ez a versenysúlyom – nevetett Deák Bill, aki tavaly nagyon aggódott feleségéért, az asszony ugyanis szintén átesett egy szívrohamon.

– Már jobban van, de az időjárás nagyon megviseli. Hol jobb, hol rosszabb egy kicsit az állapota, de nemrég külföldre is el tudtunk menni nyaralni. Nagyon jól esett a feltöltődés, újult erővel térek vissza a színpadra. Még ebben a hónapban színpadra lépünk Tárnokon, Nagytétényben, majd a Balatonon és Sóskúton. Nem mondom, hogy betelt a naptárunk, de szépen gyűlnek a koncertek. Amikor tudtunk, próbáltunk, így ahogy zöld utat kaptak a koncertek, színpadra is léptünk – tette hozzá az ország Bill kapitánya. Az énekes fél évente jár kontrollra.

– Szerencsére ezt már magam mögött tudhatom, a kontrollokon minden rendben van. Napi háromszor tornázom és sokkal jobban figyelek magamra azóta, remélem, a színpadon is sokáig állhatok majd. A közönség az én igazi erőm, és az külön örömmel tölt el, hogy a fiatalok is szeretnek és ott vannak a koncertjeinken – büszkélkedett a legenda.

Indirekt/Blikk