2022.05.21
Konstantin
Kezdőlap Belföld Csaknem agyonverte szüleit a részeg ózdi férfi

Csaknem agyonverte szüleit a részeg ózdi férfi

A megalapozott gyanú szerint idős szüleit bántalmazta ittas állapotban az a 37 éves ózdi férfi, akit a rendőrök elfogtak és kihallgatását követően őrizetbe vettek.

Ózdon, 2021. július 17-én az esti órákban egy családi vita fajult el. Egy 37 éves, idős szüleivel egy háztartásban élő férfi bántalmazta hozzátartozóit. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított a nap folyamán egy ismerősével italozott, majd vita alakult ki közte és hozzátartozói között. A fiú édesanyját ököllel többször test szerte megütötte, míg – korábbi betegségéből adódóan, mozgáskorlátozott – édesapjának a fejére mért ütésekkel okozott sérülést.

A bántalmazott asszonyt súlyos, míg férjét életveszélyes sérülésekkel szállították a mentőszolgálat munkatársai kórházba. Az agresszív fiút a rendőrök a helyszínen elfogták.

A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmények vonatkozásában részben beismerő vallomást tett – police.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az életveszélyt okozó testi sértés bűntett, továbbá a súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban a terheltet őrizetbe vette és kezdeményezi letartóztatását.