2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Búcsúlevelet hagyott a fiatal lány, aki Nagykőrösnél lépett a vonat elé

Búcsúlevelet hagyott a fiatal lány, aki Nagykőrösnél lépett a vonat elé

Halála előtt alig egy órával tette ki utolsó bejegyzését.

Hihetetlen, hogy hogyan juthatott odáig egy szép, fiatal nő, hogy önként eldobja életét – márpedig minden valószínűség szerint ez történt pénteken. A rideg hírek csak annyiról szóltak, hogy embert gázolt a vonat Nagykőrösnél, a valóság azonban sokkal nagyobb drámát rejt. Az áldozat, aki a Blikk információi szerint önszántából lépett a mozdony elé, egy gyönyörű fiatal lány volt, aki már jó ideje szenvedett – legalábbis közösségi oldalának bejegyzései erről tanúskodnak.

Alig egy órával azelőtt, hogy megtette volna utolsó, halálos lépését, még posztolt a Facebookon. Egy versben búcsúzott, hosszú költeményben, amelynek minden egyes sora arról árulkodott, hogy végzetes útra indul. Az írásban arról is vall, hogy depresszió gyötri, hogy a gyermekkorában őt ért traumákat, bár sokan úgy gondolták, de nem tudta feldolgozni. A legsokkolóbb mégis az utolsó sor: az öngyilkosságban nem a vonat elé lépni a legfájdalmasabb, hanem az út, ami elvezet a sínekig.

Napok, sőt hetek óta sötét gondolatok jártak már a fejében, ahogyan a bejegyzések is tanúskodnak róla: visszatérő motívumok mondataiban a fájdalom és az élettől kapott ütések. Már csak ezért is nehéz megérteni, hogy miért nem kért segítséget, hogy hogyan juthatott el a végzetes döntésig.