2023.03.29
Auguszta
Kezdőlap Belföld Borzalom: saját vizeletébe fojtottak bele egy 66 éves férfit

Borzalom: saját vizeletébe fojtottak bele egy 66 éves férfit

Saját vizeletébe fojthattak bele egy 66 éves férfit Porcsalmán. Egy nőt és egy férfit vádolnak a gyilkossággal, akik először elkábították, majd a fürdőszobába vitték a nyugdíjast, ahol belevizelt a kádba.

Azt mondják, a feje volt csak a vízben, a lába az lenn volt, ruhástól mindenestül – mondta a Tényeknek a brutális gyilkosság kapcsán egy helyi lakos.

A riport szerint a gyilkosság előtt egy 40 éves nő és egy 20 éves férfi volt a nyugdíjasnál, egyikük pedig altatót kevert az italába. Miután az idős férfi elbódult, kutatni kezdtek, az emelt nyugdíját, mintegy 300 000 forintot kerestek a lakásban.

A férfi azonban felébredt és számon kérte a vendégeit, akik ezután betuszkolták a fürdőszobába, ahol bele is vizelt a kádba. Később ebbe a vízbe bele is fojtották. A nyugdíjasra végül unokaöccse talált rá.

Az eset tavaly februárban történt, a férfi és a nő pedig most egymást vádolja a gyilkossággal. Közben annak a gyanúja is felmerült, hogy a nő rendszeresen pénzért szexelt az áldozattal, és állítása szerint egy ideig vele is lakott.

Ha a két vádlottat elítéli a bíróság mindketten életük végéig börtönben maradhatnak.