KezdőlapBelföldBorzalom: kutyalánccal fojtotta meg magát az ötéves kisfiú Várpalotán

Borzalom: kutyalánccal fojtotta meg magát az ötéves kisfiú Várpalotán

Kiderült, mi történt azzal az ötéves kisfiúval, aki tegnap tragikus körülmények között hunyt el Várpalotán.

Borzasztó tragédia történt hétfőn Várpalotán, amelynek során egy kisfiú az életét vesztette. A Delta Hírek a Facebook-oldalán most újabb szörnyű részletekről számolt be a történtek kapcsán.

Azt írják, az ötéves kisfiú egy kutyaláncot többször a saját nyakára tekert játékból, és végül fulladás okozta a halálát.

Információik szerint a kisfiú a két testvérével játszott a szobában, amikor a saját nyakára tekerte a kutyaláncot. Úgy tudni, a gyermek nyomban elfehéredett és rosszul lett. Testvérei azonnal szóltak a nevelőanyának, aki a szobába sietett és értesítette a mentőket, de a gyermek életét már nem tudták megmenteni, az megfulladt. A rendőrök a másik két testvért elvitték, a rendőrségi helyszínelés pedig órákon keresztül tartott.

A rendőrség a portál megkeresésére a következőket írta:

„A segélyhívón érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. március 13-án 17 óra 43 perckor, miszerint egy kisfiú Várpalotán az egyik társasházi ingatlanban orvosi ellátásra szorul a nyakára tekeredett lánc okozta fojtás miatt. A mentőszolgálat munkatársai hosszasan küzdöttek a gyermek életéért, akit már nem tudtak megmenteni.

Az ötéves fiú halálának körülményeit a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyezetetés gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja.”