2023.06.08
Medárd
Kezdőlap Címlap Dél-Amerikába teszi át székhelyét az Ázsia Expressz - más lesz a címe...

Dél-Amerikába teszi át székhelyét az Ázsia Expressz – más lesz a címe is

Hatalmas titokról rántotta le a leplet a TV2: teljesen megújul az Ázsia Expressz idei évada, ugyanis változik a forgatási helyszín és a cím is. Mutatjuk a részleteket!

Az Ázsia Expressz előző évad még alig pár hónapja ért véget, máris bejelentette a TV2 a negyedik évadát a műsornak. A harmadik szériát Nemazalány – vagyis Halastyák Fanni – és Szlépka Armand nyerték, nemrég pedig az is kiderült, hogy az ideiben Nagy Alekosz is a versenyzők között szerepel majd a kedvesével.

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója most még több érdekességet árult el, illetve hatalmas bejelentést tett a SorozatWikinek a műsorral kapcsolatban. Többek között kitért arra, hogy teljesen új lesz a kalandshow neve, mivel a realityt idén nem Ázsiában, hanem Mexikóban és Guatemalában forgatják. 2023-ban így a következő címmel látható majd a képernyőn: Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát.

„Merőben mást szerettünk volna csinálni… Rengeteg mexikói sorozaton nevelkedett ez az ország és szerintem az embereket mozgatja, hogy milyen Mexikó. Szerettük volna megtartani az eredeti brandet, így az új név Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát lett” – számolt be arról, mi miatt változott a cím.

Most arra is fény derült, hogy Ördög Nóra lesz ismét a műsorvezető. A tévés a családi Instagram-oldalukon tudatta a hírt, majd hozzátette, hogy hamarosan újabb kalandra indulnak közösen.

Hamarosan folytatódik az utunk… Akik szemfülesek voltak, azok már tudják, hova megyünk! Na, ki tudja, hogy a világ melyik részét fedezzük fel az Ázsia Expresszel? – olvasható a poszt mellett.