2021.04.13
Ida
Kezdőlap Belföld Az életéért küzd a fideszes honatya, kórházba került a koronavírus miatt

Az életéért küzd a fideszes honatya, kórházba került a koronavírus miatt

Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő koronavírus-fertőzés miatt kórházba került – tudatta Facebook-oldalán a politikus.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Életem legnagyobb megpróbáltatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni!” – mondta el állapotáról a politikus, akit jelenleg a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban ápolnak. Mint írja, jó jó kezekben van, orvosai, ápolói mindent megtesznek a betegekért – adta hírül a Blikk.

“Kérem, hogy nagyon vigyázzanak magukra, a koronavírus nem válogat. Megfertőz fiatalt és időset, egészségeset és beteget, férfit és nőt, ellenzékit és kormánypártit egyaránt. Innen is arra kérem Önöket, hogy tartsák be a védelmi intézkedéseket, és aki csak teheti, regisztráljon a védőoltásra, mert csak azzal vethetünk véget a most uralkodó áldatlan állapotoknak” – írja posztjában Bányai. Mindenkit arra buzdít a kórházból, hogy ne válogassanak a védőoltások közül, akinek lehetősége van, éljen vele.

“Bár én is megkaphattam volna már a védőoltást! Amerikait, németet, angolt, oroszt, kínait, bármelyiket, hogy elkerüljem ezt az állapotot. ” – írta.