KezdőlapBelföldHasznos tippek: Mire figyelj kannabiszolaj vásárlás előtt? (x)

Hasznos tippek: Mire figyelj kannabiszolaj vásárlás előtt? (x)

Honnan tudhatjuk, hogy a kiválasztott CBD-termék a legjobb minőséget képviseli? Mi alapján döntsünk, ha kannabiszolajat szeretnénk beszerezni? Miről ismerhetjük fel a megbízható gyártók készítményeit? Cikkünkben megválaszoljuk a legfontosabb kérdéseket, amelyek a tudatos vásárlókban felmerülhetnek.

Mit kell tudni a kannabiszolajról?

Kannabiszolaj alatt a kannabisznövényből származó kivonatokat értjük, amelyek olyan fitokannabinoidokat tartalmaznak, mint például a bódultságot okozó THC, valamint a  CBD, azaz a kannabidiol, melynek egyáltalán nincs pszichoaktív hatása. A Cannabis sativa több, mint 100 más különböző kannabinoidot is tartalmaz, igaz csak jóval kisebb koncentrációban. A kannabiszolaj és a CBD olaj a kereskedelemben és köznyelvben egymás szinonimájaként használatos.

Honnan tudhatjuk, hogy melyik a legjobb CBD-olaj? A CBD-termékek legfontosabb ismérve a CBD-tartalom, ami a minőségre vonatkozó információk mellett meghatározó szempont a vásárláskor. Sok forgalmazó százalékos megjelölést alkalmaz, ami félrevezető lehet a vásárlók számára, mivel a magasabb százalék nem egyenlő automatikusan a megnövelt CBD-mennyiséggel. Az ár-érték arány könnyű kiszámíthatósága érdekében ezért a felelős gyártók a CBD-tartalmat minden esetben mg-ban adják meg.

A megbízható gyártók ismérvei

  •  A megbízható gyártók minőségbiztosítási rendszerük részeként folyamatosan ellenőrzik a megfelelő összetételt, valamint az eljárások hatékonyságát is.
  •  A termékekről minőségi tanúsítványt állítanak ki, ráadásul egy független laboratórium is elvégzi a szabványok által előírt analitikai vizsgálatokat.
  •  A magas minőségű CBD-termékek nem tartalmazhatnak szennyeződéseket, nehézfémeket vagy pszichoaktív összetevőket.
  •  A készítmények szabadföldön termesztett, nemesített kenderből készülnek modern kivonási eljárással, amely nem hagy hátra káros maradványanyagokat.
  •  A THC-t ipari kromatográfiával távolítják el, ami biztosítja, hogy a CBD-olaj tiszta, biztonságos és THC-mentes legyen.

Minőségi CBD-termékek az USA Medicaltól

Az USA Medical Kft. az egyik legnagyobb amerikai CBD-előállító óriásvállalat termékeinek kizárólagos hazai és kelet-európai forgalmazója. Nem véletlen, hogy természetes alapú készítményeik Magyarország egyik legkeresettebb CBD-termékei.

Kannabisz alapú CBD-kivonataikat a GMP (Helyes Gyártási Gyakorlat) irányelveit követve állítják elő szigorú minőségellenőrzési és vizsgálati rendszert alkalmazva, kifejezetten az európai piacra. Minden termékük CPNP-regisztrációval rendelkezik.

Az USA Medical által kínált CBD-olaj tartalmazza a kenderből kinyerhető, értékes esszenciális zsírsavakat, fitokannabinoidokat, terpéneket, szterolokat és flavonoidokat. Az értékes CBD-kivonatot minőségi szőlőmag-, kendermag- és narancsolaj keverékében feloldva forgalmazzák. A CBD-olaj ára minden dózisnál változó, de ár-érték arányban a piacon fellelhető hasonló termékekhez viszonyítva az egyik legkedvezőbb.