KezdőlapBelföld13 éves lányt ronthatott meg a történelemtanár Békésben - a lányt a...

13 éves lányt ronthatott meg a történelemtanár Békésben – a lányt a saját apja adta oda pénzért

Békés vármegyében elképesztő dolgok történtek egy iskolában, ahol egy 13 éves lányt ronthatott meg egy történelemtanár.

Mint korábban megtírtuk, a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola egyik dolgozója a közösségi oldalakra feltett videókban szinte dicsekedett azzal, hogy 39 évesen egy 15 éves fiú a szeretője. Kijelentette, ő nem pedofil, mert a diák már elmúlt 14 éves, és a beleegyezésével létesítettek kapcsolatot. Az ügy hatalmas felháborodást keltett, a pedagógiai asszisztensként dolgozó férfit elbocsátották.

A Pesti Srácok oldala nemrég egy újabb megdöbbentő esetről számolt be: egy Békés vármegyei általános iskolában egy történelemtanárt gyanúsítanak azzal, hogy megrontott egy 13 éves kislányt.

Mindezt a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette, akik azt közölték, hogy az ügyben két férfi letartóztatását rendelték el gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt. Az egyikük feltehetőleg a kislány édesapja.

A lapnak ugyanis egy olyan informátor is nyilatkozott, akinek a rokonságában vannak olyan gyermekek, akik szintén abba az iskolába járnak, ahol a bűncselekmény történt. Elmondta, hogy a molesztált 13 éves lány az édesapjával él együtt, aki komoly mentális zavarokkal küzd. A férfival kapcsolatban az is felmerült, hogy ő is zaklathatta a gyermekét, illetve, hogy azt pénzért adhatta át a pedofil hajlamú történelemtanárnak.

A helyiek úgy tudják, először csak a tanárt vitték el a rendőrök, s később vették őrizetbe a nevelőapát.

Egy forrás szerint a pedagógust, aki korábban Orosházán tanított, kiváló történelemtanárnak tartották. Az utóbbi években aztán egyre zűrösebb életet élt, majd a felesége is elhagyta. Már az orosházi iskolában is a gyermekek védelmében kezdeményezhették az eltávolítását.