KezdőlapCímlapRongyrázás! Mutatjuk mennyit csengetett ki Kulcsár Edina a luxusszülésért

Rongyrázás! Mutatjuk mennyit csengetett ki Kulcsár Edina a luxusszülésért

Az ország egyik legjobban felszerelt intézményére esett most Kulcsárék választása: a Dr. Rose klinikára.

Kulcsár Edina nemrégiben egy kérdezz-felelek játékot indított az Instagramján, ahol többek között arról is beszélt, hogy mindenképpen magánklinikán kívánja világra hozni negyedik gyermekét. Sőt azt is elárulta, hogy harmadik szülése is magánegészségügyben történt, de ott valamiért nem volt megelégedve az ár/érték aránnyal – tudósított a Bors

„Nem ott fogok szülni, ahol tavaly, ennek több oka van… Egyrészről annyira az árhoz képest nem voltam elájulva, másodsorban pedig abszolút az volt a fő szempont, amikor kórházat választottunk, hogy a kislányunkat Amarát is tudjuk magunkkal vinni” – írta a híresség a közösségi oldalán. A lap kiderítette, hogy az ország egyik legjobban felszerelt intézményére esett most Kulcsárék választása: a Dr. Rose klinikára.

Az ötcsillagos szálloda minőségű ellátás itt alapfelszereltségnek számít – írják. Természetesen lehetnek különleges kérései is a páciensnek, amit az intézmény plusz pénzért cserébe teljesít. A magas szintű ellátásnak megvan az ára: a szülészeti szolgáltatás ugyanis közel kétmillió forintba kerülhet.