KezdőlapBelföldVideó csak erős idegzetűeknek: így vertek eszméletlenre egy férfit a Sziget Fesztiválon

Videó csak erős idegzetűeknek: így vertek eszméletlenre egy férfit a Sziget Fesztiválon

Ököllel, lábbal, minden erejével nekiesett négy fiatal egy férfinak a Sziget fesztiválon pénteken. A támadók éjfél körül a földig püfölték a férfit, akit egy végső ütéssel eszméletlenné tettek.

A történtekről az egyik fesztiválozó felvételt is készített, amit elküldött a Telexnek. Az olvasó a portálnak azt nyilatkozta, az áldozatot „nyílt állkapocstöréssel, eszméletlenül szállították kórházba, altatták, illetve lélegeztetőgépen volt”, de utóbbi részleteket nem erősítette meg egyelőre senki.

Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke a Telex megkeresésére elmondta, hogy az egészségügyi szolgálatuk ellátta a sérültet, kórházba szállították, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az oldallal közölte, hogy a felvételen látható ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen van folyamatban nyomozás, melynek keretében a rendőrök adatgyűjtést végeztek, felvételeket foglaltak le, tanúkat hallgattak ki Az elkövetők azonosítása folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatás a cikk megírásáig nem történt.

Nem ez az első eset, hogy a Szigeten botrány robban ki. A Blikk is írt róla, hogy az interneten kezdett keringeni egy felvétel, amelyen a barcelonai női zenekar, a Tribade egy izraeli zászlóra palesztinpárti szövegeket firkált fel és egy nemi szervet rajzolt rá. A történtet a Sziget szervezői elítélték, és eltiltották az együttest a fesztiválon történő fellépéstől.

https://youtube.com/shorts/t5PYyAPDxP8?feature=share