2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Eva Longoria elképesztően dögös 47 évesen is a bikinijében

Eva Longoria elképesztően dögös 47 évesen is a bikinijében

Eva Longoria ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy 40 év felett is lehet egy édesanya vonzó és szexi. Az elragadóan gyönyörű színésznő egy hajós kiránduláson vett részt, ahonnan képeket is osztott meg a közösség oldalán. Mondani sem kell, hogy a rajongói mennyire el voltak ragadtatva a bikinis fotóitól.

Eva Longoria a természetesség híve, szinte sosem lehet extrém sminkben látni, ez viszont inkább előnyére, mint sem hátrányára válik. A színésznőért 10 évvel a Született feleségek után is rengetegen rajonganak, ami nem is csoda, hiszen irigylésre méltó, ahogyan kinéz. 47 éves létére, legalább 10 évet biztosan letagadhatna, ráadásul a gyermeke születése után négy évvel szinte egyből visszanyerte csodás alakját.

A művésznő ezúttal egy hajóról jelentkezett be közel 9 millió főt számláló követőtáborához Instagram-oldalán. Gyönyörű helyre utazott kikapcsolódni, ahol nem csak a táj nyújtott természetes szépséget, hanem ő maga is, hiszen mindenféle smink nélkül pihent a fedélzeten. Mindössze egy kalap és egy aprócska bikini látható rajta, ezzel fókuszba helyezve, hogy mennyire hihetetlenül tökéletes alakja van.