2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Belföld Az életével fizetett a rosszul elsült tréfáért a tarpai férfi

Az életével fizetett a rosszul elsült tréfáért a tarpai férfi

Ártalmatlannak tűnő tréfa miatt kellett az életével fizetnie egy 42 éves férfinak Tarpán. A támadója ököllel esett neki, a férfi pedig olyan erős ütést kapott, hogy eszméletét vesztette. A férfi haláltusáját tizennyolc éves fia is végig nézte. Az édesanyja nem érti, hogy a támadó miért van még szabadlábon.

Pokoli perceket kellett átélnie apának és fiának Tarpán. A férfinak azért esett neki a támadója, mert az bekente a sörösdobozát ragasztóval, amikor pedig beleivott, összeragadt a szája. Az áldozat az őt eltaláló ütéstől eszméletét vesztette, elesett, és a betonba verte a fejét, pár nappal később pedig a kórházban elhunyt.

Az áldozat felesége megtörten nyilatkozott a TV2 Tényeknek: nem érti, hogy a támadó miért van szabadlábon.

– Az a szörnyű, hogy nem elég, hogy meghalt a férjem, hanem aki ezt okozta, szabadlábon védekezik – mondta a nő, aki azt is elárulta, hogy volt férjét az ismerőse verte meg múlt héten a helyi dohánybolt előtt.

– Az intenzívre került Nyíregyházára – folytatta tovább elakadó szavakkal a gyászoló nő – és ott reggel, amikor hívtam fél hatkor ismét a kórházat, közölték, hogy agyhalott.

A rendőrség a híradónak elmondta, hogy a támadó szája és keze is ragasztós lett, amikor beleivott a sörébe. Ekkor dobta el a dobozt, majd a férfi felé fordult, aki ezen nagyon nevetett. Ezután szabadult el a pokol.

Az áldozatot a rendőrség nem tudta kihallgatni, mert időközben meghalt, a támadója viszont részletes beismerő vallomást tett. Jelenleg életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják. A férfi halála miatt valószínűleg súlyosabb bűncselekményért kell felelnie a törvény előtt.

– Kint van. Jön-megy, mintha mi sem történt volna. A legdühítőbb, hogy nem viszik be. Még mindig kint van, és két gyerek siratja az édesapját. A hozzátartozók, a barátok és a rokonok, nem értjük! – fakadt ki az elhunyt férfi felesége.