KezdőlapCímlapDzsudzsák 10-es mezben folytatja

Dzsudzsák 10-es mezben folytatja

Eddigi csapata egyik legnagyobb riválisához írt alá magyar válogatott karmestere. Így biztossá vált, hogy a pályán vesz revansot a méltatlan bánásmód miatt.

Fotó: Facebook

Váratlanul, egy Instagram bejegyzésben mondott köszönetet a hét elején az al-Ittihad Kalba csapata Dzsudzsák Balázsnak. A döntés a csatárt is meglepte, hisz nemhogy a távozáson, de néhány napja még a szerződéshosszabbításon gondolkozott. A közel sem barátságos gesztus után elindultak a találgatások a magyar csatár jövőjéről. 

Mára kiderült, Dzsuzsák mégis marad az Egyesült Arab Emírségekben. Az egyik legerősebb csapat, a jelenleg negyedik helyen álló al-Ain igazolta le. A gyorsaság állítólag a csapat szurkolóinak is köszönhető, akik Dzsudzsák távozásának hírére azonnal követelték, hogy szerezzék meg a még mindig gólerős labdarúgót, aki azt is elárulta az Indirektnek, hogy a 10-es mezt kapta meg új csapatában, és lila-fehér mezben lépnek pályára. 

„Nagyon boldog vagyok, hogy a régió egyik legjobb csapat igazolt le” – nyilatkozta a 106-szor válogatott csatár az MLSZ-nek a hír bejelentése után. 

Az al-Ain egyébként egy hipermodern 25.000 fős stadionban játszhatja otthoni meccseit. A csapatnak komoly esélyeik vannak a bajnokság megnyerésére is. Ha ez, vagy legalább egy jó helyezés összejön nekik, az Balázsnak is komoly elégtétel lesz volt csapatával szemben.