KezdőlapCímlapElképesztő! Még a futópadon is énekel Péter Szabó Szilvia

Elképesztő! Még a futópadon is énekel Péter Szabó Szilvia

Az énekesnőn láthatóan nem fog az idő. Jó karban van, pedig még csak most kezdte formába hozni magát, ugyanis országos turnéra indul.

A 37 éves Péter Szabó Szilvi büszkén mutat ma­gáról olyan fotót is, amin ed­zőcuccban van és nincs kisminkelve. „Videoklipet forgattunk, a Két világ közt című dalból, ami az előadók életéről szól. Szerintem nagyon jól sikerült. Emellett kőkeményen készülök a Noxtalgia unplugged tizenegy állomásos országos turnéra” – mesélte a Borsnak.

Számára csak így van értelme a súlyzós, alakformálós edzésnek. Teljes nagygenerál van, formába kell jönnie, ezért nagyon odafigyel az evésre is. Kell a szervezetnek ilyen téren is egy kis szeretgetés.

„Sok zöldséget és fehérjét eszem. Mindig megnézem, hogy mit, hol veszek. Szigorú va­gyok ma­gammal, el­döntöttem, hogy egészséges leszek, és durván jól fogok kinézni. Ráadásul eljött az idő, amikor a futógépen is énekelek, nem egyszer előfordul, hogy edzés alatt a teljes koncert repertoáromat eléneklem” – nevette el magát Szilvi.