KezdőlapCímlapCsomor Csilla: a csillogás mögött rengeteg könny van

Csomor Csilla: a csillogás mögött rengeteg könny van

A Barátok közt korábbi sztárját egykor sokan irigyelték, de ők mit sem sejtetttek azokról a nehézségekről, amik a munkákkal együtt jártak.

Csomor Csilla már gyermekként rajongott a színészet iránt, ezért választotta ezt a hivatást, amely felnőttként jót és rosszat is tartogatott a számára.

„Két helyzetet kellett megtanulnom jól kezelni: amikor mélyponton vagyok és amikor a csúcson. Azt hiszem, minden nehézség ellenére szerencsésen alakult a karrierem, de hogy emögött milyen háttér húzódik, csak nagyon kevesen tudják. Sokszor éreztem úgy, hogy nagyon irigyek rám, főleg a sorozat alatt.Ők nem tudták, hogy hányszor kellett felkelnem hajnalban, hogy hány száz oldal szöveget kellett megtanulnom, mit sem sejtenek a kiszolgáltatottságról, a csillogás mögötti könnyekről”- árulta el Csilla a Hot! magazinnak.

Hozzátette, a sorozat után sem volt könnyebb, hiszen sokat kellett küzdenie a színházi szerepekért. „A munkák hiánya szakmailag és a nőiességemre nézve is akkora arculcsapás volt, amit nehezen tudtam megemészteni. De nem adtam fel, türelemmel vártam, kitartottam” – vallotta Csilla.