2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Bűnügy A pokol vár rá: ezt üzente a Viszkis a börtönben lévő Fekete...

A pokol vár rá: ezt üzente a Viszkis a börtönben lévő Fekete Dávidnak

Nehéz időkkel nézhet szembe Fekete Dávid, ha elítélik és börtönbe kerül.

Mint ismert, május 8-án került letartóztatásba Fekete Dávid csalási és sikkasztási ügyei miatt. A napokban pedig lejár a 14 napos karantén, a férfi kikerül a többi rab közé. Most megszólalt a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attila, aki 12 évet töltött rácsok mögött.

Börtöne válogatja, milyenek a viszonyok, de abban például biztos vagyok, hogy mostantól pokol vár a börtönben Fekete Dávidra. Nem fizikai értelemben mondom. A haja szála sem fog görbülni– nyilatkozta a Borsnak az egykori bankrabló.

Nem lenne jó reklám a büntetés-végrehajtásnak, ha egy híres embert véletlenül megvernének a srácok, vagy esetleg egy lecsiszolt fogkefe vége csúszna a lapockái közé. Ilyen biztosan nem fog vele megtörténni. Az viszont igen, hogybekóstolják majd a fiúk. Meg fogják találni, beszólásokat fog kapni, úgy nevezik majd, hogy rejtett munkaerő, ami egy szexuális utalás.Pszichológiai hadviselésnek már ez is elég, nincs az az ember, aki nyugodtan alszik egy olyan közegben, ahol nála kétszer, háromszor nagyobb izommennyiséggel megáldott, kétméteres, tetovált férfiak kerülgetik. A megjelenésük is alkalmas arra, hogy elrettentsék az embert– folytatta Ambrus lapnak.

A Viszkis szerint azonban Dávidnak azért is kell aggódnia, hogy a rabok tudják, hogy gazdasági bűncselekmény miatt van bent. Emiatt pedig azt gondolják, sok pénze lehet kint elrejtve, ezért meg fogják környékezni, de nem csak őt, hanem családját is.

Indirekt/Blikk