KezdőlapCímlapEgy kis öröm: igazi strandidő vár ránk a hétvégén

Egy kis öröm: igazi strandidő vár ránk a hétvégén

Az időjárás-előrejelzés szerint sok napsütésre számíthatunk a héten.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint kedden a fátyol- és gomolyfelhők mellett továbbra is sok napsütés, száraz idő várható. Mérsékelt marad a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22-27 fok között várható. Késő estére 9-17 fok közé hűl le a levegő.

A Balaton Siófoknál és a Velencei-tó Agárdnál egyaránt 19 fokos.

Szerdán derült vagy túlnyomóan napos idő várható. Csapadék nem lesz. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23-27 fok között alakul.

Csütörtökön a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. A délkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5-13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24-27 fok között alakul.

Pénteken a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. A délkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6-14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24-28 fok között valószínű.

Szombaton gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7-14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25-29 fok között alakul.

Vasárnap a nagyrészt kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, kevés helyen zápor, zivatar esetleg előfordulhat. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7-15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25-29 fok körül alakul.