2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Zimány Linda sérülése súlyosabb, mint gondolták

Zimány Linda sérülése súlyosabb, mint gondolták

Súlyosabb Zimány Linda sérülése mint azt előzetesen gondolták. A Dancing with the Stars idei évadának versenyzője táncpartnerével együtt mesélt felkészülésük jelenlegi állásáról a ma reggeli Mokkában.

Ahogy arról beszámoltunk, Zimány Lindának nem indult túl szerencsésen a Dancing with the Stars-os pályafutása, ugyanis szinte az első táncpróbák egyikén sérülést szenvedett az egyik mozdulatsor következtében. Párja, Bődi Dénes mindenben próbál segíteni neki, mivel Linda elmondása szerint meg akarja mutatni a műsornak köszönhetően a sebezhetőbb és nyitottabb énjét is.

Linda és táncpartnere a mai Mokka vendégei voltak, ahol bővebben is beszéltek a sérülésről és felkészülésük jelenlegi állásáról.

Kicsit komolyabb a sérülés mint gondoltuk. Úgy néz ki, hogy legalább egy hathetes gyógyulási folyamat lesz mire teljesen felépülök, de most már jobban mozgok. Úgyhogy Dini is mindig próbál is visszafogni a próbákon, hogy nehogy visszasérüljek, de elvileg az élő adásra már rendbe leszek – mesélte Linda a műsorban, majd elárulta azt is, hogy pontosan milyen sérülést szenvedett el a próbán.

Megtört a bordám egy emelésnél néhány hete. Úgyhogy ezután most már biztosra kijelenthetem, hogy igen jól bírom a fájdalmat, hiszen nem sokkal később már el is kezdtünk edzeni – mesélte a Dancing With The Stars versenyzője, majd táncpartnere vette át a szót.

“Sokkal nehezebb így a felkészülésünk, de így legalább több dolgot letudunk tisztázni, lépéseket, mozdulatokat és az akrobatikus elemek helyett Lindának sokat kell egyedül is táncolnia, ami jól is megy neki, úgyhogy haladunk” – mondta Dénes arra a kérdésre, hogy hogyan halad így a felkészülésük.

“A gyógyulásnál a csontosodás maga az hat hét, de elvileg két-három hónap lenne mire teljesen eltűnik a fájdalom. Én ugyanakkor azt szoktam mondani, hogy innen szép feljönni, úgyhogy bizakodó vagyok” – mondta a verseny kapcsán Linda.