KezdőlapCímlapZámbó Jimmy özvegye tudta, hogy Gregor Bernadettel csalja őt a férje

Zámbó Jimmy özvegye tudta, hogy Gregor Bernadettel csalja őt a férje

Zámbó Edit számára nem volt titok, saját bevallása szerint tökéletesen tisztában volt azzal, hogy imádott férje Gregor Bernadettel folytat viszonyt a háta mögött.

Zámbó Jimmy már több mint két évtizede nincs közöttünk, legendája és a személye iránti rajongás azonban azóta sem csökkent, sőt! Az életéről szóló „A Király” című sorozat megjelenése óta ismét a csúcson érezhetjük a szerelmes dalok legendáját, akinek titkairól szinte mindent megtudhattunk az elmúlt hetekben.

Ilyen volt például a Gregor Bernadettel folytatott viszonya, melyet ugyan a színésznő azóta is tagad, ám Jimmy fia, Krisztián az egész ország előtt elárulta, hogy látta a fekete hajú szépséget édesapja karjaiban, és nem ő volt az egyetlen, aki tudott a két művész szerelméről.

Egy korábbi Blikknek adott interjújában – melyben olvasóink kérdezhettek tőle – maga Zámbó Edit is elárulta, hogy tisztában volt azzal, hogy férje Gregor Bernadettel folytat viszonyt a háta mögött.

„Sajnos tudtam róla, mert elkaptam néhány SMS-t, de Jimmy erre azt mondta: sohasem fogja elismerni, ha megcsal, annyira szeret, hogy nem akar fájdalmat okozni. Nem volt vele könnyű az élet, de nagyon lehetett szeretni, ezért tartottam ki mellette” – árulta el Edit asszony, akinek egy betelefonálónk azt is elmondta, hogy annak idején a gyöngyösi strandon saját szemével látta az énekest és Gregor Bernadettet egymás oldalán.