2021.05.07
Gizella
Kezdőlap Címlap Visszatér a Kaliforniába jöttem, ráadásul Will Smith-szel

Visszatér a Kaliforniába jöttem, ráadásul Will Smith-szel

Az idén 30 éves Kaliforniába jöttem különleges meglepetést tartogat a rajongók számára, hiszen Will Smith mellett még sokan mások is megjelennek a hamarosan érkező különkiadásban.

Harminc éve, 1990-ben mutatták be a Kaliforniába jöttem című sorozatot, ahol a világ megismerhette az akkor főleg rapperként tevékenykedő Will Smith-t. Az alkotás hatalmas siker lett, és hat évadon keresztül zakatolt, egészen addig, míg mozisztárt nem csinált Willből a Bad Boys első része és A függetlenség napja. A SlashFilm most hatalmas örömhírt közölt az 1996-ban befejeződött műsorral kapcsolatban, ami biztos, hogy feltüzeli majd a nosztalgiára vágyó közönséget.

Kiderült, hogy a széria megszületésének 30. évfordulójának alkalmából egy speciális Kaliforniába jöttem epizódon dolgozik az HBO Max, amiben Will Smith mellett Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Ribeiro és DJ Jazzy Jeff is szerepelni fog – persze pár meglepetésvendéggel, csak hogy ne legyen okunk panaszra.

Valószínűleg úgy kell majd elképzelni a dolgot, hogy a színészek beszélgetnek egy kicsit a sorozatról, amit pár előadás fog megszakítani. A zenés, táncos különkiadást jelen állás szerint szeptember 10-én forgatják le, és elvileg még az idén, november végén be is mutatják a platformon, így már nem kell sokáig izgulnunk.

Indirekt/Promotions