KezdőlapCímlapVeszélybe került a magyar királynő szereplése a nemzetközi versenyen

Veszélybe került a magyar királynő szereplése a nemzetközi versenyen

Már csak pár nap választja el a 49. Miss Intercontinental világverseny finalistáit a döntőtől, az egyiptomi Sharm El-Sheikh-ben, ahol hazánkat a Fásy Ádám nevével fémjelzett Magyarok Világszépe királynője Tóth Boglárka képviseli.

A szépségeknek a felkészülés végéig szinte a nap minden percére van programjuk. A minap hajózni voltak a lányok, ahol a fotózás és forgatások mellett lehetett úszni a tengerben és táncolni a hajón. Másnap a szafarin qwadozni voltak, ezt követően este pedig egy Galabeya party-val zárták a napot a Gamila étteremben, ahol a helyi kultúrának megfelelő öltözékben kellett megjelenni Bogiéknak.

A party nem zárult fényesen, ugyanis Bogi és hat társa nem érezte jól magát, így a szervezők, elkülönítve a többiektől szigorú pihenést rendeltek el nekik. Azóta már jól vannak a lányok és újra részt vesznek a felkészülésben. A szervezők mindent megtesznek azért, hogy magas színvonalon rendezzék meg a finálét, ami az idei évben különleges helyszínen, a múzeumban lesz megtartva, ahol megtisztelve a helyi hagyományokat csak nemzeti és estélyi ruhában vonulnak a kifutóra a nemzetek szépei, így a fürdőruhás bemutatkozás már lezajlott.

A verseny élő közvetítését figyelemmel követhetik az interneten október 29-én este 8 órától.