KezdőlapCímlapVéget ért az X-Faktor: Solyom Berni nyerte a tehetségkutatót

Véget ért az X-Faktor: Solyom Berni nyerte a tehetségkutatót

Hatalmas izgalom előzte meg az X-Faktor fináléját, hiszen több héten keresztül készültek a versenyzők, hogy a legszínvonalasabb produkciókat tudják nyújtani az élő show-kban. Szombat este pedig eldőlt, hogy ki nyerte meg a népszerű tehetségkutatót. 2022-ben az év hangja nem más, mint Solyom Berni.

Ma este végül eldőlt, hogy ki nyeri az X-Faktor tizenegyedik szériáját. A három döntős, Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin már nagyon várták, hogy bebizonyítsák rátermettségüket, és megnyerjék a versenyt.

A nyertes elmondhatja magáról, hogy ő lett 2022 legjobb előadója, valamint 12 millió forint boldog tulajdonosa.

Miután mind a három énekes előadta a fergeteges produkcióját, Miller Dávid lezárta az eddig beérkező közönség szavazatokat. A fesztültség jól érzékelhető volt, hisz a tét hatalmas, mind a három fiatal bizonyítani akar, és rendkívül tehetségesek, így nehéz dolguk volt a nézőknek. Miután Dávid ismertette a részeredményt, kiderült, hogy a legkevesebb voksot nagy meglepetésre Mihályfi Luca kapta, így Kiss Kevin és Solyom Berni küzdhett a végső győzelemért.

Luca kijelentette, hogy ez a műsor megadta neki a lehetőséget, hogy azt csinálja, amit szeret, ezt pedig a jövőben is folytatni fogja. Hálás mindenkinek, aki eddig támogatta.

A következő körben Kevin lépett először színpadra Zámbó Jimmy híres dalával, a „Míg nem veszíthetek” című slágerrel, ami után hatalmas ováció tört ki.

Solyom Berni ezután a Fekte Vonat „A város másik oldalán” című számát adta elő, hatalmas energiáját pedig mindenki érezte.

Kevin utoljára saját dalával örvendeztette meg a közönséget, míg Bernitől Bruno Mars fülbemászó melódiáját hallhattuk. Ez volt az utolsó pillanat, mikor a legjobbat kellett kihozniuk magukból, hiszen most bizonyíthattak utoljára.

Az est házigazdája, Dávid lezárta a szavazatokat, majd összesítés után ismertette az eredményt. A két finalista a mentorukkal, Kiss Kevin Puskás Petivel, míg Solyom Berni ByeAlexszel vonult fel a színpadra.

Aki a legnehezebb akadályokat is sikerrel vette, ezzel ő lett 2022-ben az év hangja, és a legtöbb szavazatot kapta az Solyom Berni lett.

  • Nagyon szépen köszönöm mindenkink! Várom nagyon a jövőt! Nyomjuk tovább! – mesélte könnyeivel küszködve a lány.

Kiss Kevin így a második helyen zárta a tehetségkutatót.