KezdőlapCímlapBrutálisan sikeres Majka és Molnár Tamás közös dala - videó

Brutálisan sikeres Majka és Molnár Tamás közös dala – videó

Már az első nap rekordot döntött a rapper és Molnár Tamás koprodukciójából létrejött „Azt beszélik a városban” című igen erősen rendszerkritikusra sikerült daluk. A számláló azonban még most is tovább pörög. Ennyien nézték meg alig másfél nap alatt a videóklipet.

A zenészek nagyot vállaltak: szokatlan felállásban készült a dalt, hiszen eddig még sosem adtak ki közös számot, a szöveghez pedig még nagyobb merészség kellett, ugyanis ahogyan már a Blikk is megírta, gyakorlatilag óriási arconcsapás ez a dal a magyar politikának. „Vagy a kamu keresztény, akivel az ereszen lecsúszol” – így szól az egyik sor a szókimondó dalszövegből, a csütörtökön kiadott klip abszolút sikereket ért el a hazai terepen: egy nap alatt egymillióan nézték meg a YouTube-on a fekete fehér klipet, amely egyértelmű hazai rekordot produkált így.

A rajongók lelkesedése azóta se csappant meg, azóta is rohamosan pörögnek felfelé a számlálók a klip alatt. A két nap alatt már 1,5 millió ember tekintette meg a dalt.

Majka közösségi oldalán számolt be a bombasikernek nevezhető számokról:

Amit Molnár Tamás is kommentált, akivel közösen álmodták meg az erős nyelvezetű számot:

„És ezek csak a számok, viszont ez már jóval több, mint egy szám.

Köszönöm Peti a bizalmat, hogy megosztottad velem a dalod és persze köszi nektek, hogy kapcsolódtatok hozzá!” – írta Tomi a bejegyzés alá.