2023.03.30
Zalán
Kezdőlap Címlap Varnus Xavér idén is csak virtuálisan tud együtt ünnepelni a családdal

Varnus Xavér idén is csak virtuálisan tud együtt ünnepelni a családdal

Az 57 éves orgonaművész azonban idén sem tud együtt ünnepelni a családdal, így a karácsony már zsinórban a második évben virtuális lesz számukra.

Varnus Xavérnak nemrég egy régi álma vált valóra, hisz saját temploma után egy négyszobás, viktoriánus korszakot idéző angol szállót is vásárolt magának. Karácsonykor és az év végén azonban megint nem tud együtt ünnepelni a családdal, ugyanis Kanadában az omikron variáns terjedése miatt korlátozó intézkedések léptek életbe.

Megvettem ezt a kis szállodát is és annyira beleszerettem. Rájöttem, hogy a templom és a hozzá tartozó paplak hatalmas terek, és azt a bekuckózódást, amit az ember karácsonykor elvár önmaga sorsától, azt nem tudtam megtenni, úgyhogy átköltöztem a szállodácska egyik pici kis szobájába, és most itt várom a tél végét. Időnként átmegyek a templomba gyakorolni – mesélte az RTL Reggeliben egyenesen Kanadából bejelentkezve az orgonaművész, aki azt is elárulta: 25 év után most lesz először valóságos karácsonyfája, és – a magyarországi helyzettel ellentétben – hosszú-hosszú évek után még végre fehér karácsonyra is számíthat, mert éppen aznap kezdődött nála egy hatalmas havazás.

Az 57 éves orgonaművész azonban idén sem tud együtt ünnepelni a családdal, mivel Kanadában az omikron variáns terjedése miatt óriási lezárások kezdődtek.

Sajnos ez lesz a második virtuális karácsony, amikor mind a fiaimmal, mind az anyukámmal és az öcsémmel, meg az unokaöcséimmel csak így virtuálisan tudunk együtt lenni – mondta el.