2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Válásáról beszélt Demcsák Zsuzsa

Válásáról beszélt Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa nem túl gyakran oszt meg részleteket a magánéletéről, ám ezúttal kivételt tett, és elmondta, hogy van a válása után. Kiderült az is, mi segített neki átvészelni a nehezebb időket.

Demcsák Zsuzsára sokan irigykedtek, amiért úgy két hét alatt szeretett bele az Ázsia Expressz forgatása során indiai származású férjébe, Krishan Dangwalba. Szinte azonnal összeházasodtak, majd később a férfi Magyarországra költözött a műsorvezetőhöz, hogy együtt tervezgethessék a jövőt. Álomszerű házasságuk azonban közel három év után véget ért.

A műsorvezető hónapokon keresztül forgatta Magyarországtól és a férjétől mintegy 13 ezer kilométernyire a Money or Love című műsort, így a távolság is közrejátszott abban, hogy a szakítás mellett döntsenek. Bár Zsuzsa ritkán beszél a magánéletéről, most mégis megosztotta, milyen lelkiállapotban van a bejelentés óta.

„Az ilyen helyzeten az segíti át az embert, ha kommunikál és semmi sincs a szőnyeg alá söpörve. Ha a szülő el tudja mondani a vívódásait, meg tudja mutatni, hogy ő is esendő, partnerre talál a gyerekekben. Nem szabad kizárólag azt közvetíteni, hogy márpedig én vagyok az anyuka, én mindent kibírok, átvészelek egyedül. Ha az ember vállalja, hogy maga sem tudja mindig, mi a helyes döntés, vagy hogy nehezen dolgozza fel a történteket, akkor támogató közeggé válik a család” – mesélte a tévés, kiemelve, hogy jó volt a család támogatását éreznie a nehéz időkben. Elmondása szerint a szülei mellett a lánya és a fia segített neki túllendülni az elmúlt időszakon, amiért nagyon hálás.

A gyerekek fantasztikusak és egyre önállóbbak! Benedek alapvetően közgazdasági érdeklődésű, mint én, nyitott a világra, saját véleménnyel és elvekkel. Önállóan közlekedik, tehát segít a bevásárlásban, a postai ügyintézésben. Tamara pedig – a korát és a generációját meghazudtolóan – önálló és gondoskodó – áradozott róluk a hot! magazinnak az édesanya.