2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Sztárok Újabb világrekordot állított be a Prémium Médiaválogatott Harkányban

Újabb világrekordot állított be a Prémium Médiaválogatott Harkányban

A Prémium Médiaválogatott csapata sosem pihen. Egy újabb különleges világrekord pattant ki a fejükből. Ami nem más mint a fantasztikus magyar találmány a teqball asztalon játszható Teqtenisz.

A rekorderek már reggel 10 órától kezdték a játékot és este 10 óráig játszottak megállás nélkül. A párosok folyamatosan cseréltek a maratoni rekordon. Többszörös világrekorder csapat , szokás szerint beleadott apait ,anyait még egy kis háziversenyt is csináltak a rekord beállításakor. A túlzott lelkesedés néha balesethez is vezethet ,sajnálatos módon Beleznay Endre járt pórul aki egy óvatlan mozdulattal kicsit nagyobbat lépett és beszakadt a lovaglója,de nem mentő hanem egy mentő ötlet jutott eszébe .Tudjuk Endréről ,hogy nem az a feladó típus ,egy rögzítő kötés felrakása után folytatta a rekordot.

„A rekord előtt éreztem, hogy picit fáradtak az izmaim, de a jó társaságban mindig lelkesebben játszik az ember. Éppen Katus Attila és Keller Józsi páros ellen játszottunk vérre menő csatát. A partnerem, Fischer Norbi háta mögül kiugorva szerettem volna visszaadni a labdát, de egy hosszabbat léptem és már meg is volt a baj” – meséli Beleznay Endre.

 A Teqtenisz Maratoni rekordjának Rekorderei: Katus Attila, Botka István, Keller József, Boda Gábor, Fischer Norbert, Jójárt Richárd, Ács Cintia, Kiss Endre, Török László, Beleznay Endre, Somogyvári Kata, Tóth Marianna, Földesi János.

qrf

A rekord végén egy rögtönzött koncert sem maradhatott el a Hotel & More szállodákat üzemeltető cég által vezetett Park Hotel Harkány fürdőterében: Ács Cintia csodálatos hangú énekesnője különleges érzéseket varázsolt a szállodában.

Hogy mi lesz a következő világrekord kísérlet, az hamarosan kiderül!