KezdőlapCímlapHoppá: Emilio 109 millióért árulja a családi otthonukat

Hoppá: Emilio 109 millióért árulja a családi otthonukat

Most bárki beköltözhet Emilio és Tina csodás otthonába, persze, csak akkor, ha mélyen a zsebébe nyúl, ugyanis az énekes és felesége 109 millió forintot kérnek a mesés ingatlanért. A zenész elmondta lapunknak, hogy miért hirdetik a fővároshoz közeli ingatlant, amelyben mind a mai napig a Sláger TV Drága családom című reality műsorát forgatják.

– Négy éve költöztünk be ide, minden a mi terveink szerint készült, csodálatos ház, amiben a szívünk és a lelkünk is benne van – kezdte a Blikknek Emilio.

– Szerettünk itt lakni, sokat költöttünk a házra, a festékeket például külföldről hozattuk, és hónapokat vártunk rá. Itt minden passzol mindenhez, ezért ha valaki szeretné, a bútorokat is megveheti, biztos vagyok benne, hogy megegyezhetünk egy jó árban.

De ha ennyire szereti az otthonát Emilio, miért válik meg tőle?

– Egyből azt hitték sokan, hogy Tinával válunk, ezért áruljuk a házat, de erről szó sincs, csak kinőttük. Vivike már nagy, kell neki egy tágas, csajos szoba, de nekünk is szükségünk van nagyobb térre.Ezért döntöttünk úgy, hogy építkezünk. Az még legyen titok, hogy hol, de elárulom majd, amint lehet. Már jönnek is az érdeklődök, de aki csak azért akarja megnézni a házat, mert látta a műsorban, azt el kell keserítenem: ez nem múzeum, csak olyan jöjjön el, akinek a vételár 20 százaléka ott van a zsebében, ez a kitétel – mondta nevetve Emilio.

Indirekt/Blikk