2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Újabb sztárpár lépett vissza a Dancing with the Stars rajtja előtt

Újabb sztárpár lépett vissza a Dancing with the Stars rajtja előtt

Ha eddig nem lett volna még elég izgalom a TV2 táncos műsorával, a Dancing with the Stars-szal kapcsolatban, most ismét egy váratlan hírrel állt elő a csatorna, ugyanis egy újabb versenyzőnek kellett búcsúznia idő előtt. A drámai történéseket Pap Dorci és a partnere sínylették meg, mivel Sebesi Hunorrnak eltört a csuklója.

Hatalmas port kavart a médiában a hír, miszerint Kulcsár Edina babát vár G.w.M-től, így az egykori szépségkirálynő kénytelen volt visszavonulni a Dancing with the Starstól. Helyébe Berki Mazsi lépett, aki azóta gőzerővel próbál a műsorra. A nézők azonmban továbbra sem nyugodhatnak meg, mivel a TV2 újabb váratlan bejelentéssel állt elő. Egy másik versenyzőnek is búcsúznia kell a táncos műsortól egy súlyos sérülés következtében.

Pap Dorci és partnere, Sebesi Hunor már nagyon jól haladtak, hamar megtalálták a közös hangot, ezért gördülékenyen ment a közös munka. Most viszont egy drámai hírről voltak kénytelenek beszámolni, ugyanis a fiatal fiú nem tudja folytatni a versenyt, mert lesérült.

“Nem gondoltam volna, hogy én leszek a következő személy, aki rendkívüli hírrel kell, hogy bejelentkezzen. Sajnos a hétvége folyamán az otthonomban rommá törtem a jobb csuklómat, túl vagyok egy műtéten, szerencsére újra össze tudták rakni… Borzasztóan sajnálom, hogy emiatt nem tudok ott lenni Dorci mellett és nem tudom vele végig csinálni ezt az évadot. Valamiért ez most nem jött össze, pedig olyan álomszerűnek indult az egész…” – mesélte a TV2 hivatalos oldalán egy szomorú hangvételű videóban Hunor.

A DWTS Instagram-oldalán egy közös fotót is megosztottak Dorcival a kórházból, majd elárulták: hamarosan kiderül, hogy kinek az oldalán folytatja a lány a felkészülést.