2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Új kedveséről mesélt Zsidró Tamás

Új kedveséről mesélt Zsidró Tamás

A nyár elején tudatta követőivel Zsidró tamás, hogy újra rátalált a szerelem, ám ezt a kapcsolatát szeretné óvni a nyilvánosságtól. A Blikkel mégis kivételt tett, és mesélt boldogságáról, párjáról, akivel fél éve már együtt is élnek.

– Régóta ismerjük egymást, korábban baráti kapcsolatot ápoltunk. Követtük egymás életét, aztán tavasszal mindez átfordult közöttünk, és elkezdtünk többet érezni egymás iránt – mesélt a kezdetekről a sztárfodrász, aki nem tagadja, hogy az elmúlt évek alatt is voltak kapcsolatai, de egyik sem volt ennyire komoly.

– Mellette valódi nyugalomra leltem. Rendkívül vidám, energikus nő, akinek a közelében mindenki nagyon jól érzi magát. Hasonló az ízlésünk, a meglátásaink, szinte mindenben egyezik a véleményünk. Többek között abban is, hogy egyikünknek sem fontos a házasság, hiszen már mind a ketten túl vagyunk egy váláson, és számos hosszú kapcsolaton. Mi már tudjuk, hogy nem a papír a lényeg. Sokkal fontosabb, hogy szeretetben, békében és harmóniában tudunk együtt élni. Lényegében pedig már úgy élünk, mint egy házaspár.

A sztárfodrász számára nagyon fontos szempont, hogy mindhárom fia kedvelje választottját és hogy a párja be tudjon illeszkedni a kissé kaotikus mozaikcsaládjukba. Szerelme ennek is tökéletesen megfelel.

– A gyerekeim nagyon jól kijönnek vele, bár ez nem is lehetne másképpen, hiszen ő valódi tündér. Gondoskodik róluk, kényezteti őket, és rengeteget beszélget velük. Mi egy igazi olasz család vagyunk, ahol mindig történik valami. Az otthonunk valóságos átjáróház, ahonnan a fiuk és a barátaik ki-be járkálnak, és ő mindebbe remekül be tudott illeszkedni. Már ő is a családunk része.

Ezek után nem is volt kérdés, hogy Tamással tartott párja is a legidősebb fia esküvőjére. Doma ugyanis idén nyáron megnősült.

– Gyönyörű és megható volt az egész szertartás. Először kicsit korainak tartottam, hogy a fiam már 24 évesen nősülni szeretne, hiszen én későn házasodtam meg, de amikor láttam az esküvőn, hogy a feleségével mennyire boldogok, megértettem őt. Tényleg nagyon helyesek, és már régóta együtt vannak – mondta Zsidró, aki már elkezdte emésztgetni, hogy néhány éven belül nagypapa lehet.

– Egyelőre nem nagyon tudom magam ebben a szerepben elképzelni, de hát ez az élet rendje. Domáék egy kicsit szeretnének még várni a gyerekvállalással, mert vannak egyéb terveik, addig lesz időm megbarátkozni a gondolattal. Egyébként jól kijövök a kisgyerekekkel, a családban sok vesz körül, úgyhogy nem lesz szerintem semmilyen probléma.