2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Újabb szerelmes fotók Tóth Andiról és Marics Petiről

Újabb szerelmes fotók Tóth Andiról és Marics Petiről

Tóth Andi és Marics Peti egyre összeszokottabb páros lettek az elmúlt időszak folyamán. Az arcukról szinte levakarhatatlan a vigyor, amikor egymás társaságában vannak. Az énekes most eddig nem látott fotókkal rukkolt ki, amelyek jól tükrözik a két szerelmes személyiségét. Egy biztos, csak úgy ragyognak egymás mellett.

Már jó ideje dúl a szerelem Tóth Andi és Marics Peti között, akik annak ellenére is együtt maradtak, hogy kaptak hideget-meleget is a kapcsolatuk miatt. Nem egyszer kérdőjelezték meg a követők, hogy még együtt vannak, így a páros nem győzi hangoztatni, hogy minden rendben kettejük között. Olyannyira, hogy az énekes még arra is felkérte a barátnőjét, hogy szerepeljen a videóklipjében. Nemrég pedig egy szerelmes dalt is írt neki, amelyből egy részletet a rajongókkal is megosztott.

„Oh, mert benned van valami izgató, oh. Amikor rád nézek és egyből mosolyogsz, egy kicsit elviselhetőbb lesz a világ…” – hangzik a romantikus szöveg.

Korábban egy esküvőre szintén közösen látogattak el, s csak úgy izzott körülöttük a levegő. Kétség sem fér hozzá, hogy odavannak egymásért, amit az előadó legfrissebb posztja is alátámaszt. Marics eddig nem látott szerelmes képeket tett közzé arról a bizonyos lagziról az Instagram-oldalán. Az egyik fotón a nyelvüket kinyújtva jelezték, hogy milyen jó hangulatú eseményen vettek részt, míg a másikon a fiatal énekes valamit a kedvese fülébe suttogott.

„Ma latina” – írta a bejegyzésben, amelyhez később Andi is hozzászólt egy szerelmes emotikonnal.