2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Új kedvesének anyja cseppet sem kedveli Berki Mazsit

Új kedvesének anyja cseppet sem kedveli Berki Mazsit

Berki Mazsi ismét szerelmes, ám leendő anyósa nincs elragadtatva tőle, amit egy posztban ki is fejtett.

Ahogyan arról a Blikk elsőként beszámolt, Berki Mazsira ismét rátalált a szerelem egy üzletember, Zoltán személyében, ami egy új élet kezdetét is jelentette az özvegy számára. Lapunk azt is megörökítette, ahogy Mazsi egy hetvenötmilliós luxusterepjáróval érkezett meg a TV2 stúdiójához, illetve az is kiderült, hogy új párja anyagilag is támogathatja őt.

Mazsi és párja már hónapokkal ezelőtt összejöttek, sőt, Zoltán Berki Krisztián baráti társaságához tartozott, a lány is innen ismerhette őt, akivel állítólag megcsalta az egykori labdarúgót, aki ezért is költözött el a közös otthonukból.

Mazsi nemrég még azt nyilatkozta, nagyon fáj neki Krisztián elvesztése, ennek ellenére most egy másik férfi mellett keresi a boldogságot, ami miatt rengeteg támadást kapott a közösségi médiában. Sokan elmondják neki, hogyan kellee megélnie a gyászát, míg mások szerint Mazsi az anyagi javakat helyezi előtérbe.

Új párja, Zoltán édesanyja egy közösségi oldalon tálalt ki a jövendőbeli menyéről, illetve kifejtette az egyik hozzászólónak, hogy a fia nem vágyik celebségre, mivel nem hiányzik neki, hogy állandóan róla beszéljenek.

  • Nem vágyik erre, hidd el. Ő nem ez a kategória. Kinek hiányzik, hogy folyton csámcsogjanak rajtad?

Ezután azt az értesülést is cáfolta az anyósjelölt, hogy Zoltán korábban házas lett volna.

  • Ő még nős soha nem volt. A bizniszhez erre nincs szüksége, azt gondolom. Mitől számít celebnek a Mazsi? Felőlem te is lehetsz celeb, de bárki. A saját portádon még hercegnő is lehetsz, ha hercegnőként tudsz viselkedni – írta az anyuka, aki ezek szerint nincs feltétlenül kibékülve fia választásával.

Indirekt/Blikk