2023.02.08
Aranka
Kezdőlap Címlap Túl a koronavíruson: Erős Antónia ma este visszatér az RTL Híradójába

Túl a koronavíruson: Erős Antónia ma este visszatér az RTL Híradójába

Többhetes távolléte után Erős Antónia a közösségi oldalán üzent a követőinek. A hír gyorsan szárnyra kelt, a rajongói több tucat hozzászólást hagytak pillanatok alatt.

A műsorvezető az Instagram-oldalán tett közzé két fotót, és ezt fűzte hozzá:

“Két hét után újra. Mindig jó belépni a stúdióba! A hangom még nem az igazi, de várlak benneteket ma este is 6-kor az RTL híradóban”

A híradós november 15-én ugyanitt osztotta meg, koronavírusos lett:

“Mi van Veled, beteg vagy?” Kérdezhetné Max ezen a fotón. Igen, beteg vagyok, covidos, életemben először. Az élettől egy fricska, hogy éppen most, amikor a covid oltások, és az azokkal kapcsolatos tévhitek jönnek a Praxis című műsorom második epizódjában szerdán este.”

A Blikknek azt is elárulta, milyen tünetekkel küzdött és hogyan döntötte le a lábáról: “Ez a vírus most sem vicc, komolyan kell venni, mert egyik pillanatról a másikra ledönt a lábadról” – árulta el Erős Antónia. Szerencsére a gyermekei és férje jól voltak.

“Nagyon száraznak éreztem a torkom, aztán kicsit köhögtem. Mindez egy-két nap, aztán hirtelen szaladt fel a lázam, és nehéz volt felkelni az ágyból. Mindig van otthon teszt és maszk is, így többször teszteltem” – emlékezett vissza Antónia.