2021.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Tüdőgyulladással fekszik otthon a Jászai Mari-díjas színész

Tüdőgyulladással fekszik otthon a Jászai Mari-díjas színész

Szinte alig lehetett róla hallani valamit, napokig csak cikkeket osztott meg, mire a Jászai Mari-díjas színész kedd este saját közösségi oldalán vallott állapotáról. Fodor Tamás napokra eltűnt a színpadról és ágyhoz nyomta betegsége.

Először október elején a budapesti Spinoza Színház osztotta meg a közösségi oldalán a szomorú hírt, hogy a színész betegsége miatt elmarad a másnap esti Pulitzer-ügy című előadás, amiben Fodor Tamás Joseph Pulitzer, a sajtókirály főszerepébe bújt volna. Akkor azt írták:

“Kedves Nézőink! Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy Fodor Tamás betegsége miatt a holnap esti (2021. 10. 05.) Pulitzer-ügy című előadás elmarad. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a következő, november 9-ei előadásra, illetve a vásárlás helyén október 20-ig visszaválthatók. Megértésüket köszönjük! Jobbulást kívánunk művészünknek!”.

A színész sokáig nem írt magáról, mire végül kedd este törte meg a csendet, és elmondta: tüdőgyulladással küzd, és még egy darabig otthon marad. Posztjában azt írta:

“Köszönöm mindenkinek, hogy aggódott értem. Itthon vagyok. Birkózunk a tüdőgyulladással, sokáig fog tartani de azért itthon több az oxigén. Mindenkinek külön külön köszönöm!”

Indirekt/Blikk