2021.11.30
András, Andor
Kezdőlap Címlap Nádai Anikóéknak máris véget ért a Nyerő Páros

Nádai Anikóéknak máris véget ért a Nyerő Páros

Hétfőn startolt el a Nyerő Páros ötödik évada, ám máris búcsút kellett venni egy sztárpárostól.

Az új szezonban találkozhatunk többek között Kulcsár Edinával és férjével, Csutival, L.L. Juniorral és feleségével, Kingával, Nádai Anikóval és Hajmásy Péterrel, de Kárpáti Rebeka és kedvese, ÉNB Lali és szerelme, Pataki Zita és a férje, Somfai Péter és a felesége, illetve Molnár Gusztáv és a felesége is harcba szálltak az év nyerő párosa címért.

Bár csupán három nap telt el, máris rengeteg izgalomban volt részük a pároknak, és persze, a nézőknek is. Csutiról és Kulcsár Edináról például kiderült, hogy azért mentek el a műsorba, hogy megmentsék kapcsolatukat, ugyanis a házasságuk válságba került. Az eddig látottak alapján úgy tűnik, jó úton haladnak efelé, Csuti ugyanis egy romantikus reggeli közben beszélt Edinának az érzéseiről őszintén, amin a volt szépségkirálynő annyira meghatódott, hogy elsírta magát.

A szerda esti adásban pedig jött az újabb meglepetés, ugyanis kiderült, alig három nappal a kezdés után máris búcsút kell venni az egyik párostól. Arról, hogy kiknek kell távozniuk, szavazással döntöttek, amely után a villát Nádai Anikó és Hajmásy Péter hagyta el elsőként.

Indirekt/Blikk