2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Címlap Továbbra sem érkeznek jó hírek Kóbor Jánosról

Továbbra sem érkeznek jó hírek Kóbor Jánosról

Az Omega mendezsere, Trunkos András megtörte a csendet: elmondta, ő mit tud barátja, a több mint két hete kórházban fekvő Kóbor János állapotáról.

Az Omega frontembere, Kóbor János több mint két hete került kórházba koronavírus-fertőzés miatt Kiderült, hogy már a kórházba kerülése előtt kikötötte, mit, illetve mit ne osszanak meg az állapotával kapcsolatban, ehhez pedig a családja és barátai következetesen tartják magukat. Kóbor Jánost a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelik, a kiszivárgott információk alapján elég súlyos állapotban van a 78 éves énekes.

– A család és a János kérésére magáról az állapotról én nem beszélhetek – mondta a Fókusznak az Omega managere, Trunkos András, aki utoljára két héttel ezelőtt, telefonon beszélt a zenésszel.

– Akkor egészen jó hangulatban, bár egy kicsit rekedtes hangon mondta, hogy ő már szeretne kijönni, mert úgy érzi, ez nem olyan komoly. Mondtuk, hogy majd az orvosok eldöntik. Másnapra már kezelés alá került. Azt, hogy az ő minősége milyen, ezt tényleg őszintén nem tudom. Ebben a világban nem lehet betelefonálgatni, bemenni, megnézni – nyilatkozta.

– Presser Gáborral beszélgettem, és a Pici mondta, hogy: Te, ez egy makacs sváb, ez le fogja győzni.

Trunkos elárulta, hogy a múlt hétvégére szervezett közös imához világszerte csatlakoztak ismert zenészek.

– Nincs jó hangulat, mert ez az, amit nem szerettünk volna. Egy évvel ezelőtt halt meg Benkő Laci, Mihály Tomi… nem covidban, rákos betegségük volt, és erre a megemlékezésre még most jött a Mecky kórháza – mondta a menedzser.