2024.03.05
Adorján, Adrián
Kezdőlap Címlap Tóth Dávidnak ennyi volt az Exatlon All Star

Tóth Dávidnak ennyi volt az Exatlon All Star

Először a műsor rajongóinak kegyeiből, majd az Exatlon Hungary All Starból is kiesett Tóth Dávid.

A kajakost a múlt héten a Kihívók és a műsor nézői is gyávának bélyegezték, mert hagyta, hogy csapattársa kockáztasson ahelyett, hogy kiállt volna harcolni. Ám ezzel mindössze egy hetet nyert, ugyanis Tóth Dávid elvesztette a párbajt, így négy hét versenyzés után kiesett. A sportoló a Blikknek bevallotta, nem kezelte jól, hogy rosszul ment neki a játék.

– Az All Star évadba érkezésemkor volt lemaradásom, kezdetben nagyon türelmetlen is voltam magammal szemben. Nem igazán tudtam hozni a pontokat, ami bosszantott, de szerencsére a harmadik hetem nagyon jól sikerült. A negyedik hét az egész csapatnak és nekem sem ment, 10:0-ra kikaptunk, ezért kellett párbajoznom – elemezte a helyzetet Tóth Dávid, akit egyedül az vigasztalt, hogy újra együtt lehetett a barátaival.

Az elmúlt években a Dancing with the Starsban és a Nagy Őben is főszerepet játszó fiatalember azt is elárulta, a jövőben meggondolja, milyen tévéműsorban szerepel majd.

– Akármit biztosan nem fogok elvállalni, de olyat minden további nélkül, amelyben látok fantáziát, illetve valamiért érdekesnek tartom.