2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Tolvai Reni élvezi a szingliséget

Tolvai Reni élvezi a szingliséget

Kiválóan érzi magét a bőrében, de még nem áll készen egy új kapcsolatra

Minden porcikájával élvezi a szingliséget Tolvai Reni. Az énekesnő a felnőtt életének nagy részét párkapcsolatban töltötte, hiszen mindössze 19 éves volt, amikor összejött Kállay-Saunders Andrással, akivel a 2010-es Megasztár alatt találtak egymásra. Ám ahogy a Blikk elsőként megírta: 11 év után vége lett a kapcsolatnak és úgy tűnik Reni túl van a szakítás utáni szomorúságon. A környezete is megerősítette: a közösségi oldalain látható mosolygós képek nem csak a világnak szólnak, az énekesnő tényleg nagyon jól érzi magát, bulizik, barátnőzik, utazik.

– Teljesen felszabadult! Most is rengeteget dolgozik, de amíg korábban a munka mellett megmaradt kevés szabadidejét Andrással töltötte, most ezek az órák kizárólag róla szólnak és arról, hogy jól érezze magát – árulta el az énekesnő egy ismerőse, aki szerint Tolvai Reni az elmúlt egy évben nagyon megváltozott, ráadásul kifejezetten az előnyére.

– Először a külsejét változtatta meg, aztán talán emiatt az élethez való hozzáállása is megváltozott, mintha végre magára helyezte volna a hangsúlyt. Valahol a szakítás is ennek a nagy változásnak a folyománya, eredménye. És úgy tűnik, bármennyire is fájdalmas dolog tizenegy év után elengedni valakit, Reni nem szeretne szomorkodni – tette hozzá az informátor, aki szerint az énekesnő amellett, hogy júliusban az édesanyjával Mallorcán, majd a múlt héten a barátnőivel Krétán töltődött, sokkal több programot is szervez.

Indirekt/Blikk